Genel Müdürlüğümüz Tedarik Planlama, Stok ve Lojistik Yönetimi Daire Başkanlığı Klinik Mühendislik Yönetim Birimi tarafından planlanan Biyomedikal Mühendislik Hizmetleri 3. Teknik Eğitimi 01 – 03 Aralık 2019 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirildi.

Toplantının ilk gününde açılış konuşmalarını Kamu Hastaneleri Genel Müdürümüz Prof.Dr. Hilmi ATASEVEN ve Daire Başkanımız Uzm.Ecz. İrem MÜHÜRCÜ tarafından yapıldı.
Biyomedikal mühendisleri ve teknikerlerinden oluşan 147 katılımcıya diyaliz sistemleri ve taşınabilir röntgen cihazlarının bakım, onarım ve kalibrasyonu / kalite kontrolü hakkında teknik eğitim verildi. İnteraktif oturuma Döner Sermaye Bütçe ve Muhasebe İşlemleri Dairesi Başkanı Özkan ARSLAN tarafından da katılım sağlandı.
Tıbbi cihazların güvenli kullanılması için gerekli bakım ve arıza sonrası onarım işlemlerinin kendi teknik personelimizle yapılmasına olanak sağlanması ve satın alınan teknik hizmetlerin niteliği ölçülerek yapılan işlemin doğruluğunu kontrol edebilecek teknik altyapının oluşturulması için bilgi paylaşımı yapıldı.