TTÜDER HAKKINDA…

Tüm Tıbbi Cihaz Üreticileri Derneği 32 kurucu üye ile 10 Mart 2004 tarihinde kurulmuştur. Derneğimiz şuan 62 üyesi ile faaliyetlerine devam etmekte ve kamu kurumları ile ortak çalışmalar yaparak Tıbbi Cihaz Sektörü’nün sorunlarına çözümler üretmektedir.

15 (onbeş) yıldır çalışmalarına devam eden Derneğimizin öncelikli amacı; üreticilerinin hak ve menfaatlerini korumaktır.

Derneğimiz, yenilikçi ürün, yenilikçi teknoloji, AR-GE, yerli ürünlerin dış pazarda rekabet koşullarını iyileştirmek,  ülkemizde yerli ürünlerin kullanımını teşvik etmek ve sağlamak için kamu ve özel kuruluşlarla çalışmalar yapmakta, hedefler belirlemektedir.

Tüm Tıbbi Cihaz Üreticileri Derneği sektörün gelişimi için bölgesel ve ulusal toplantılar düzenleyerek bilim adamı, sanayici ve üreticileri aynı platformda buluşturmaktadır.  Kamu kuruluşları ile düzenlenen ortak toplantılarda devlet destekleri, teşvikler ayrıntılı bir şekilde ele alınmaktadır. Tıbbi Cihaz Firmalarımız, yaşadıkları sorunları, önerileri derneğimiz aracılığıyla yetkililere anında ulaştırabilmektedir. TTÜDER, yurt içi ve yurt dışı fuarlarda üyelerinin yanında yer alarak yakın desteğini sürdürmektedir.

Son yıllarda devletimiz geçmiş yılların aksine Tıbbi Cihaz Sektörü sivil toplum kuruluşları ile daha yakın iş birliğine girerek, yeni kanunlar, yönetmelikler ve alınacak kararlar öncesinde kurullarında STK’lara da yer vermektedir.  Kamu nezdinde Tıbbi Cihaz Sektörü farkındalığının artması sektörümüz için çok önemli bir gelişmedir. Üreticilerimizin Tüm Tıbbi Cihaz Üreticileri Derneği (TTÜDER) çatısı altında toplanması gücümüzü daha da pekiştirecek, birlikte hareket ederek sektörümüz hedeflerine daha kısa sürede ulaşacaktır.

Ortak aklın, ortak hedeflerin ve birlikteliğin sektörümüzü büyüteceği inancıyla bütün üreticilerimizi çalışmalarımızda yanımızda görmekten onur ve mutluluk duyarız.

Yönetim Şeması

Mustafa Daşcı

Oğuz Tıp Tic.Ltd.Şti.

Orhan Baysal

Yönetim Kurulu Başkan Yard.

Argi Group Ltd. Şti

Birol Yentür