Sayın Tüm Tıbbi Cihaz Üreticileri Derneği Üyemiz,

 

Derneğimiz Yönetim Kurulu olarak Sektörümüz sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili olarak konuyla ilgili tüm taraflarla paylaşım çalışması içerisinde;

15 Ocak 2019 Salı günü saat 13.00’da TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Komisyonu Başkanı Ak Parti Ordu Milletvekili Sayın Şenel Yediyıldız ziyaret edildi.

Bu ziyarette Sayın Başkan ile Sektörümüz sorunları 21 madde halinde ayrı ayrı paylaşıldı, aktardığımız sorunlar ve çözüm önerileri Sayın Komisyon Başkanı tarafından çok makul ve yerinde bulundu.

Bu Sorunları ilgisine göre Sayın Sağlık Bakanı ve Sayın Aile, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanına ileteceğini ve takipçisi olacağını bildirdi.

Ayrıca aynı gün Saat 15.30’da ise Türkiye Nöroşirürji (Beyin Cerrahi) Derneği  Başkanı  Sayın Doç. Dr. Hayri Kertmen ve Dernek Yönetimindeki diğer yetkililer ile (Bahçelievler-Ankara) Dernek Merkezinde Sektörümüz sorunları ve verimliliği açısından işbirliği imkanlarını ve desteklerini sağlamak amacıyla görüşülmüştür.

Türkiye Nöroşirürji Derneği  Başkanı ve Dernek Yetkilileri, Her konuda işbirliğine hazır olduklarını, Yerli Üretimi geliştirip, güçlendirmenin kendilerini n ve mesleklerinin icrası bakımından son derece gerekli olduğunu, Beyin Cerrahi ve Tıp Sektörünün iç içe olduğu ve yerli üretimi geliştirmek için ne gibi birlikte çalışmalar yapılabileceği  konusunda  fikir alışverişinde bulunuldu.

Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dilerim.

 

Mustafa Daşcı

Tüm Tıbbi Cihaz Üreticileri Derneği

Yönetim Kurulu Başkanı